пʼятниця, 21 липня 2017 р.

В'ячеслав шпорт обізвав депутатів від 'єдиної росії' гермафродитами



Політичне життя Росії прокидається від зимової сплячки. Попереду вибори в Державну думу РФ. В лютому різко зросла активність в регіонах партії «Єдина Росія».



У Хабаровську на конференції регіонального відділення «партії влади» розгорілися неабиякі пристрасті. Справа в тому, що частина депутатів-єдиноросів не хоче йти на вибори під егідою партії «Єдина Росія». Однопартійці їх за це суворо засуджують.

Серед засуджують запам'яталася мова на конференції губернатора Хабаровського краю. В'ячеслав Шпорт обрушився на відступників з різкою критикою. Слів не добирав.

- Такі кандидати заявляють, що не хочуть у своїх передвиборних кампаніях розповідати про роль партії «Єдина Росія« в розвитку їх територій. А про кого вони будуть розповідати? Нічого немає за ними, крім партії. Чого вони самі домоглися, без допомоги партії? Якщо людина не хоче асоціювати себе з партією, значить йому, можливо, потрібно її покинути. Ось і виходить така ситуація - коли людині це вигідно, він говорить, що він складається в партії, а де немає - він чомусь забуває про партію, чогось боїться, - висловив своє обурення губернатор. І додав, - А чого боятися-то? В іншому випадку нам буде складно, ми тоді будемо як якісь «гермафродити«, ні туди, і ні сюди.


Немає коментарів:

Дописати коментар