пʼятниця, 21 липня 2017 р.

У хабаровському краї директора дорожньої компанії будуть судити за ремонт мосту


В Хабаровському краї порушено незвичайне кримінальну справу. Вже колишній директор великого дорожнього підприємства підозрюється у використанні своїх повноважень всупереч законним інтересам організації" з метою вилучення вигод і переваг для себе, якщо це діяння спричинило тяжкі наслідки".



Як розповіли в прес-службі СУ СК Росії по регіону, ще навесні 2012 року, за рахунок власних коштів, підприємство відремонтувало асфальтобетонне покриття мосту через річку Амур, який розташований біля міста Комсомольська-на-Амурі. Вартість ремонту дороги перевищила 11,5 мільйонів рублів.

Тебе зможе зачіпити Лінивий кишечник: симптоми і лікування, як змусити працювати

Однак, як зазначено в матеріалах кримінальної справи, "роботи були виконані без укладення державного контракту та проведення аукціону, тобто незаконно". На думку слідства, генеральний директор, який віддав розпорядження про проведення ремонту, "завдав своїми діями збитків підприємству в розмірі 11,5 мільйонів рублів".

У прес-службі СУ СК Росії по Хабаровському краю не уточнили, які "вигоди і переваги" зробив для себе директор з ремонту мосту через Амур і в чому полягають "тяжкі наслідки" цього ремонту. Також незрозуміло, яка форма власності даного підприємства і яка позиція власників, ким би вони не були.


Що б створити статтю були задіяні думки від сайту: http://www.rg.ru/

Немає коментарів:

Дописати коментар