пʼятниця, 21 липня 2017 р.

Прокуратура почала перевірку перевізників, даі і дорожників в хабаровському краї


6 серпня, за розпорядженням прокурора Хабаровського краю Віталія Каплунова, створена робоча група з перевірки виконання законодавства органами контролю (нагляду) і господарюючими суб'єктами при організації пасажирських перевезень громадян за фактом вчорашнього ДТП на трасі Хабаровськ – Комсомольськ-на-Амурі.



Нагадаємо, в результаті лобового зіткнення двох міжміських автобусів загинули 15 людей, ще 38 громадян, у тому числі 12 дітей, отримали травми і були госпіталізовані.

У наглядовому відомстві регіону підкреслили, що "до перевірки, під керівництвом першого заступника прокурора краю, залучені найбільш досвідчені оперативні працівники апарату прокуратури краю, прокуратур Комсомольська-на-Амурі, Індустріального району Хабаровська і Хабаровського району".

Працівники прокуратури мають намір перевірити дотримання перевізниками "всіх вимог Положення про ліцензування перевезень пасажирів автомобільним транспортом, обладнаним для перевезень більше 8 чоловік", а також організацію техобслуговування та ремонту автобусів, роботу з водіями.

Крім того, прокурори перевірять роботу Державтоінспекції краю з контролю над такими перевезеннями і транспортними засобами, а також "законність проведення ремонтно-відновлювальних робіт дорожнього полотна регіональної траси "Хабаровськ - Комсомольськ-на-Амурі".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хабаровського краю.


Немає коментарів:

Дописати коментар