пʼятниця, 21 липня 2017 р.

З вівторка легальний алкоголь в росії стане ще дорожче



Вівторок 11 березня 2014 року надовго запам'ятається багатьом громадянам Росії. В цей день мінімальна ціна півлітра "національного російського напою", горілки, повинна стати не менше 199 рублів.



Добре російське уряд дозволив своїм підданим відзначити перші свята року (23 лютого і 8 березня) ще за старими цінами, а ось на "травневі" тепер спробуйте накопичити.

З 11 березня ціни на міцний алкоголь піднімаються на 17-20%. Як зазначалося вище мінімальна ціна 0,5 літра горілки повинна бути не нижче 199 рублів, коньяку - не нижче 322 рублів. Наступне підвищення цін на алкоголь у серпні 2014 року. Вітчизняна "півлітра" буде коштувати не менше 220 рублів. Мабуть в честь сторіччя до початку Першої світової війни...

Усіх зможе зачіпити Гайморит: про що може розповісти головний біль

Експерти не бачать нічого хорошого в цих "новації" як би "ультралиберального" уряду Медведєва. У різних ЗМІ наводяться дані, які свідчать про те, що з підвищенням акцизів на алкоголь виробництво міцних напоїв продовжить йде в тінь. Вже зараз на споживчому ринку легальної алкогольної продукції трохи більше третини від усього обсягу. При цьому, триває зростання смертності, особливо в депресивних регіонах та на окремих територіях від фальшивої горілки.


Тут застосовувалися думки з ресурсу: http://ria.ru/

Немає коментарів:

Дописати коментар