пʼятниця, 21 липня 2017 р.

Бмв відкрив перше регіональне представництво в сибіру


Російська дочка BMW, ТОВ "БМВ Руссланд Трейдинг", відкрила своє представництво в Сибіру. Офіс під назвою "Сателіт" розташувався в Новосибірську. Як повідомляє "Континент-Сибір", головою офісу призначений Михайло Павлов, який раніше займав позицію регіонального менеджера по сервісу "БМВ Руссланд Трейдинг" в Сибіру.



Це перший регіональний представництво BMW в Росії. У разі успішної роботи, сибірський досвід буде тиражований німецьким автоконцерном в інших макрорегіонах країни. За словами представників компанії, сибірські дилери тепер безпосередньо будуть працювати з новосибірським офісом з усіх виникаючих питань.

- Відкриття офісу дозволить нам як виробнику краще розуміти своїх клієнтів в Сибіру, їх потреби, щоб більшою мірою сприяти їх задоволенню. Тепер наш регіональний офіс живе в регіоні і знає, що там відбувається аж до того, які комплектації найбільше підходять клієнтам і популярні. Якщо ми будемо більш гнучкими, то станемо цінніше для клієнтів, - пояснив в інтерв'ю "КС" глава BMW Group Russia Вольфганг Шлимме.


Немає коментарів:

Дописати коментар