пʼятниця, 21 липня 2017 р.

П'ятиповерховий будинок, дача, магазин і автомобіль горіли території єврейської автономної області


Вісім пожеж було зареєстровано 1 квітня 2011 року на території Єврейської автономної області.


У р. Облуч'є по вул. Залізнична, 5 в квартирі п'ятиповерхового будинку сталася пожежа.



Повідомлення про це в «Службу 01 МНС Росії» надійшло об 11:28. Через шість хвилин на гасіння прибули вогнеборці шостий пожежної частини. Як з'ясувалося кімната, де сталася пожежа, використовувалася для зберігання будівельних матеріалів. В результаті пожежі обгоріли стіни і лад матеріали (склопакети, двері (пачка), обігрівачі, балончики з піною, фарба). Вогонь локалізували о 11:48 і ліквідували 12:25. Власник майна, причина пожежі та збитки, завдані вогнем, встановлюються, повідомляє прес-служба Головного управління МНС Росії по Єврейській автономній області.


У р. Біробіджан по вул. Радянська, 127 горів автомобіль, про що в службу порятунку о 15:37 надійшло повідомлення. Прибулі на місце події борці з вогнем восьмий пожежної частини, співробітники правоохоронних органів виявили, що біля газонаповнювальної станції горить автомобіль Тойота Марк-2. При гасінні вогню в багажному відсіку автомобіля вибухнуло газове обладнання. Пожежу локалізували 16:02 і повністю ліквідували о 16:24. Причина пожежі, збиток встановлюються.


В п. Будукан по вул. Шкільна, 9 горіла літня кухня. Будова з бруса згоріло повністю.


В п. Біра по вул. Ленінська, 38 загорілася прибудова до магазину, пристосована для опалення торгової точки. В результаті пожежі обгоріли підлогу на площі 4 кв. м. завдяки професійним діям пожежників магазин і товар не постраждали.


О 19:05 на трасі Чита-Хабаровськ 1879 км не доїжджаючи 1,5 км до п. Биракан горів вантажний автомобіль "НОLO". Іномарка слідувала з Благовещенська в Біробіджан. В результаті пожежі згоріли кабіна і колеса під кабіною. Вогонь локалізували о 19:40 і повністю ліквідували о 19:50. Причина, збиток встановлюються.


У р. Облуч'є по вул. Кільцева, 29 в 19:10 загорівся будинок під дачу, що належить пенсіонерові 1953 р. В результаті пожежі частково обгоріла віконна рама. Ліквідувати пожежу вдалося підручними засобами до прибуття пожежної техніки.


Цим же вечором о 22:45 у р. Облуч'є загорілася ще одна дача, розташована на вул. Комсомольська 14. Дача з бруса згоріла повністю.


В ніч з 01 на 02 квітня 2011 року в р. Біробіджан по вул. Далекосхідна, 15 загорілася лазня, що знаходиться під одним дахом з літньою кухнею. У результаті загоряння В кухні з бруса згоріла повністю дах, обгоріло 7 кв. м. стіни поруч стоїть сараю. Господар будівель, причина пожежі, збиток, завданий вогнем, встановлюються.


"Байкал24"

Вам може стати в нагодіqqq.in.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар